Vacatures bij de Jeugdautoriteit

Om te kunnen blijven bijdragen aan het voorkomen van problemen met de continuïteit van jeugdhulp zoekt de Jeugdautoriteit versterking. Op dit moment zijn er vacatures voor twee financieel toezichthouders en een adviseur externe betrekkingen.

Senior financieel toezichthouders continuïteit jeugdhulp

Als senior toezichthouder beoordeel je de financiële situatie van jeugdhulpaanbieders en voer je periodiek gesprekken met zowel jeugdhulpregio’s als aanbieders. Je komt in actie in situaties waarin discontinuïteit van de zorg dreigt. Reageren kan tot 24 oktober 2022.

Lees meer over de vacature senior financieel toezichthouder op Werken voor Nederland.

Adviseur externe betrekkingen

Als adviseur externe betrekkingen draag je het werk en de (onderzoeks)resultaten van de Jeugdautoriteit op een creatieve manier uit naar het jeugdhulpstelsel. Doel is het overdragen van kennis van de JA naar aanbieders en gemeenten, en onderling tussen deze partijen. Daarbij werk je ook mee aan het vergroten van de zichtbaarheid en de impact van de Jeugdautoriteit als onafhankelijk toezichthouder. Reageren kan tot 14 oktober 2022.

Lees meer over de vacature adviseur externe betrekkingen op Werken voor Nederland.