Vacatures bij de Jeugdautoriteit

Om te kunnen blijven bijdragen aan het voorkomen van problemen met de continuïteit van jeugdhulp zoekt de Jeugdautoriteit versterking: er zijn vacatures voor financieel toezichthouders, onderzoekers, een adviseur externe betrekkingen en een medewerker bedrijfsvoering. Reageren kan uiterlijk 24 juli 2022.

Senior financieel toezichthouders continuïteit jeugdhulp

Als senior toezichthouder beoordeel je de financiële situatie van jeugdhulpaanbieders en voer je periodiek gesprekken met zowel jeugdhulpregio’s als aanbieders. Je komt in actie in situaties waarin discontinuïteit van de zorg dreigt.

Lees meer op Werken voor Nederland.

Senior Onderzoekers Jeugdstelsel

Als senior onderzoeker doe je onderzoek naar thema’s, de financiële positie van jeugdhulpaanbieders en ontwikkelingen in de jeugdhulpregio’s. Jij komt daarbij te werken in een dynamische en politiek gevoelige werkomgeving.

Lees meer op Werken voor Nederland.

Adviseur externe betrekkingen

Als adviseur externe betrekkingen draag je het werk en de (onderzoeks)resultaten van de Jeugdautoriteit op een creatieve manier uit naar het jeugdhulpstelsel. Doel is het overdragen van kennis van de JA naar aanbieders en gemeenten, en onderling tussen deze partijen. Daarbij werk je ook mee aan het vergroten van de zichtbaarheid en de impact van de Jeugdautoriteit als onafhankelijk toezichthouder.

Lees meer over de vacature Adviseur externe betrekkingen op Werken voor Nederland.

Medewerker bedrijfsvoering en projectsecretaris

Als medewerker bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van interne bedrijfsvoeringsprocessen, inkoop en inhuur, facturering en de personele administratie. Je functioneert ook als projectsecretaris bij de organisatie van bijeenkomsten en verslaglegging.

Lees meer over de vacature Adviseur externe betrekkingen op Werken voor Nederland.