Jeugdautoriteit zoekt senior beleidsadviseur financiën

In Nederland moet iedere jeugdige kunnen rekenen op passende jeugdhulp. Bedreiging hiervan, bijvoorbeeld omdat een jeugdhulpaanbieder financiële problemen heeft, moet tijdig gesignaleerd en aangepakt worden. Als senior adviseur kom je in actie bij aanbieders waar discontinuïteit van zorg dreigt. 

Als senior adviseur zorg je vanuit de afdeling Casuïstiek zelfstandig en in teamverband voor een vlijmscherpe analyse van gesignaleerde problematiek bij jeugdhulpaanbieders. Jij komt daarbij te werken in een dynamische en politiek gevoelige omgeving. Zowel zelfstandig als in teamverband (met onze externe adviseurs en coördinatoren) lever jij een stevige bijdrage.

Kijk voor de volledige vacature en het sollicitatieformulier op Werken bij Nederland.