Jeugdautoriteit zoekt senior adviseur

In Nederland moet iedere jeugdige kunnen rekenen op passende jeugdhulp. Bedreiging hiervan, bijvoorbeeld omdat een jeugdhulpaanbieder financiële problemen heeft, moet tijdig gesignaleerd en aangepakt worden. Als senior adviseur kom je in actie bij aanbieders waar discontinuïteit van zorg dreigt.

Als senior adviseur speel jij vanuit het cluster Kennis & Verbinden een cruciale rol bij het positioneren van de Jeugdautoriteit.

Je bent de ogen en oren voor de JA bij het voorkomen van problemen bij spelers op stelselniveau en helpt bij het tijdig agenderen en implementeren van en adviseren over de concrete aanpak van problemen die de continuïteit van cruciale jeugdhulp in gevaar brengen.

Jij komt daarbij te werken in een dynamische en politiek gevoelige omgeving. Zowel zelfstandig als in teamverband (met onze externe adviseurs en coördinatoren) lever jij een stevige bijdrage.

Kijk voor de volledige vacature en het sollicitatieformulier op Werken bij Nederland.